17 oct. 2011

PRO ROŞIA MONTANĂ !

Nu vreau să ramân indiferent . Vă sfatuiesc sa nu o faceţi nici voi !
Susţine ROŞIA MONTANĂ !  Filmele sunt preluate de pe siteul oficial al campaniei : http://www.scrisoarecatreromania.ro

3 comentarii:

neK spunea...

Nu-mi vine sa cred ca citesc asa ceva.
Se pare ca sumele masive aruncate in reclame, de hotii RMGC, isi fac efectul.

Imi place cum ganditi, hai sa ne vindem tara, hai sa o poluam si mai tare de cat este, hai sa stricam cel mai vechi sit roman!
Foarte inteleapta decizie!

neK spunea...

Specii de lilieci ocrotiti de lege:
http://www.rosiamontana.ro/img_upload/c77c3453789af5de5049783baaa35f31/specii_lilieci_rosiamontana.pdf

90 de specii de pasari ocrotite de lege:
http://www.rosiamontana.ro/img_upload/c77c3453789af5de5049783baaa35f31/pasari__Rosia_Montana.pdfBiserica Ortodoxa Romana, Bisericile Istorice Maghiare, Arhiepiscopia Bisericilor Romano-Catolice, peste 2000 de ONG-uri, Ministerul Mediului(momentan) se opun acestei hotii... voi o promovati!

neK spunea...

UNESCO impartaseste ingrijorarile localnicilor privind pericolul reprezentat de proiectul Gabriel Resources.

Peste 1000 de oameni de ştiinta şi instituţii de specialitate din comunitatea internaţională a arheologilor, a istoricilor şi a altor clasicişti şi-au exprimat protestul faţă de distrugerea valorilor arheologice ale Roşiei Montane de către un proiect comercial minier.

Numerosi arheologi din Romania contesta validitatea certificatelor de descarcare arheologica eliberate de Ministerul Culturii pentru 2001 si cer stoparea eliberarii unora noi.

ICOMOS este consultantul arheologic al UNESCO. Incepand cu 2002 ICOMOS a protestat activ si a atras in numeroase randuri atentia comunitatii internationale si a autoritatilor romane privind distrugerea sitului arheologic Alburnus Maior datorita proiectului minier propus la Rosia Montana.

Trimiteți un comentariu