Discutie surprinsa in autobuzul 22 intre 2 persoane de sex opus :
Ea-"Eu pe baiatul meu l-am prins la jocuri mecanice cand era mic ... l-am batut si l-am certat.. i-am explicat ca pe banii mei nu face el asa ceva"
El-"Foarte bine ati facut doamna!"
Ea-"Acuma are 22 de ani , nu beau, nu fumeaza .....!"

3 comentarii:

Anonim spunea...

am fost acum doua saptamani in brasov. a cam plouat, asa ca m-am dus sa mananc intr-un restaurant cu intrarea acoperita de reclame la carlsberg. foarte buna mancarea, mai ales ceva pe nume "Kievskaia", sper ca am retinut bine.

Plimbarea prin ploaie cautand un bar a fost scurta. Am ajuns intr-un pub urias, cu scena si toate cele, unde m-am ratacit jucand doua ore darts. Apoi toata seara, pana spre noapte, am cautat Brasovul de paduchi.

Frumos oras, inca o data am ajuns la concluzia asta :)

Athe spunea...

Propune culoarea orasului tau pe www.1001culori.ro ! Pentru sanse maxime, incarca in fiecare luni poza ta preferata, care reprezinta o culoare din Brasov si/sau Sibiu si intra in competitia pentru a gasi cea de-a 1001-a culoare! Nu uita sa le spui prietenilor sa te voteze, comenteze sau sharuiasca pe retele sociale pentru a castiga la una din cele trei categorii!

Athe@ 1001 culori | colors
As_colors@yahoo.com
www.1001culori.ro

Anunturi Iasi spunea...

Buna
Numele meu este Iacob Constantin si va scriu pentru a va propune sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://iasi-lantul-amintirilor.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Anunturi Iasi (fara diacritice).
Daca doriti sa facem schimbul doresc sa-mi spuneti titlul linkului dumneavoastra.
Va doresc toate cele bune.

Trimiteți un comentariu